de
en
Offene Stellen
Sous Chef
Sales Manager - MICE
Bartender
Teamleader Congress & Event Management
Chef de Partie à-la-carte
Director of Human Resources
Chef de Partie
Commis de Cuisine à-la-carte
Teamlead Event Logistik & Sicherheit
Praktikant Küche
Purchasing & Logistics Manager
Kaufmann/-frau EFZ
Logistics Supporter
Praktikant Congress & Event Sales
Koch/Köchin EFZ
Restaurantfachmann/-frau EFZ
Kaderpraktikant Food & Beverage
Facility Manager
Chef Pâtisserie
Congress & Event Manager
Administrative Assistant
Chef de Partie Pâtisserie
Event Bar Supervisor
Chef de Service Banquet
Praktikant Service
Congress & Event Consultant
Chef de Service
Produktionskoch / Chef de Partie À-la-carte
Banquet Operations Supervisor
Event Supporter
Hostessen/Hosts (Aushilfen)
Servicemitarbeitende (Aushilfe)
Stage-Hands (Aushilfen)
Garderobenmitarbeitende (Aushilfen)
Küchenmitarbeitende (Aushilfen)
Commis de Cuisine
Steward
Waiter/Waitress